Întocmire documentație SSM

YAMYCONS / Servicii / Întocmire documentație SSM

INSTRUIREA LUCRATORILOR
Specialistii nostri vor instrui lucratorii in toate aspectele legate de munca, se vor asigura ca fiecare lucrator primeste o instruire suficienta si adecvata, atat sub forma de informatii si instructiuni de lucru, cat si prin exercitii si demonstratii practice.

COMPLETAREA FISELOR DE INSTRUIRE SSM
Rezultatul lucrarilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca va fi consemnat de catre specialistii nostri in fisele de instruire individuala, cu indicarea materialului predat, a duratei de instruire si datei de instruire. De asemenea, se vor asigura ca fisele sunt semnate de catre lucratorul instruit si de catre persoanele care au efectuat si au verificat instruirea.

DEPLASAREA LUNARA LA SEDIUL CLIENTILOR
Periodic, unul dintre inspectorii nostri se va deplasa la societate pentru a se asigura ca salariatii respecta normele SSM, in cadrul societatii nu au avut loc modificari ce pun in pericol securitatea si sanatatea lucratorilor sau incalca prevederile legale in domeniu.

MONITORIZAREA ACTIVITATII
Monitorizam activitatea fiecarui colaborator, suntem disponibili, oferim consultanta, urmarim schimbarile din activitatea clientilor si propunem solutiile optime in domeniul SSM.

CONSULTANTA LEGISLATIVA
Urmarim zilnic modificarile legislative din domeniul securitatii si sanatatii in munca si actualizam la timp atat documentatia, cat si procedurile legale in domeniu.

ASISTENTA IN CADRUL CONTROALELOR
Specialistii nostri acorda asistenta clientilor in cazul controalelor, asigurandu-se ca documentatia solicitata de inspectorii de munca este completa, semnata si stampilata, iar salariatii sunt instruiti. De asemenea, va consiliem la implementarea masurilor impuse.

TABEL PREȚURI
Întocmire documentație ssm
300 - 750 lei