Despre noi

YAMYCONS / Despre noi

CONSULTANȚĂ FISCALĂ ȘI MANAGEMENT

Suntem o echipă de experți din domeniul financiar care ne-am propus să venim în sprijinul comunității în mijlocul căreia locuim cu servicii complete de consultanță în afaceri atât pentru persoane fizice cât și pentru agenți economici.

Apariția unor evenimente, precum criza economică globală și pandemia COVID, a crescut presiunea competitivității în rândul agenților economici, presiune care a fost transmisă inevitabil și în rândul angajaților acestora. Creșterea competitivității economice și implicit a locurilor de muncă mai bine plătite depinde de nivelul de educație financiară al antreprenorilor și al angajaților. Cu un nivel de pregătire minim, o persoană va fi vulnerabilă și un antreprenor nu se va putea dezvolta peste nivelul de subzistență. Din acest motiv, serviciile noastre se adresează în egală măsură celor doresc să facă pasul de la un simplu angajat la un angajat performant sau de la un antreprenor la un antreprenor de succes.

Datorită ritmului alert de modificări fiscale, la nivel local și global, existența unor servicii integrate de consultanță în afaceri și a unei atitudini antrepenoriale mature constituie un avantaj semnificativ. Chiar dacă in ultimele decade, susținerea antreprenoriatului a fost accelerată în UE, cunoașterea, măsurarea și analiza obiectivă a unor indici de performanță fiscală a condus la obținerea unor rezultate diferite.

Noi credem în visul tău și suntem dispuși să te ajutăm să ai succes.

EGALITATE ȘI DIVERSITATE

Echipa noastră, prin întreaga activitate desfășurată încă de la înființare, promovează importanța educației financiare și egalitatea de șanse pentru toate persoanele, indiferent de vârstă și condiții socio-economice, dar și o educație pentru fiecare, în funcţie de nevoile sale specifice.

Muncitorii necalificați și plătiți cu ziua sau sezonier pentru a realiza diferite sarcini beneficiază GRATUIT de o gamă largă de servicii din partea noastră.

Deoarece o educație stabilă necesită o informare continuă, cu nivele diferite de complexitate, organizăm diverse activități atât în rândul elevilor cât și al persoanelor care intenționează să-și găsească un loc de muncă sau să se dezvolte profesional.

În plus, intenționăm să înființăm un hub dedicat comunității antreprenoriale din Vrancea în vederea realizării de schimb de experiență pentru consolidarea parteneriatelor, a pregătirii eficiente pentru o piață aflată într-o continuă schimbare și a importanței majore a managementului diversității.

În acest mod, ne dorim să aducem un impact pozitiv în societate, crescând indicele calității vieții din județul Vrancea și integrând cât mai multe persoane dezavantajate social pe piața muncii. Beneficiarii sociali / clienții nu vor fi tratați cu niciun fel de deosebire, excludere, restricție ori preferință în ceea ce privește alegerea lor sau oferirea serviciilor de care vor beneficia.

Împreună, cu încredere şi înțelegere, ne putem atinge mai ușor obiectivele.